• poslovni imenik 2021

  POSLOVNI IMENIK 2021 - SRBIJA, CRNA GORA, REPUBLIKA SRPSKA I FEDERACIJA BiH

  sadrži pravna lica i preduzetnike iz ove četiri oblasti.

  više
   
   
 • registar web domena Srbije

  REGISTAR WEB DOMENA 2021

  prilog: POSLOVNA E-MAIL BAZA SRBIJE i REGIONA

  Novo dopunjeno izdanje koje obuhvata firme i preduzetnike sa registrovanom web adresom i e-mailom sa područja Srbije i regiona.

  više
   
   

Infosistem - O nama


INFOSISTEM - Agencija za izdavačku delatnost i ekonomsku propagandu je osnovana 1995. godine. Osnovna delatnost agencije je publikovanje poslovnih informacija sadržanih u formi Poslovnog imenika.

 

Do 2002. godine INFOSISTEM je objavljivao isključivo informacije o privrednim subjektima sa područja Srbije i Crne Gore, a od izdanja Poslovnog imenika 2002. u našim izdanjima su sadržani i podaci o preduzećima i preduzetnicima sa područja Republike Srpske i Federacije BiH.

 

Privredni subjekti su predstavljeni po oblastima, a u okviru gradova po delatnostima. Uz osnovnu delatnost, veliki broj firmi sadrži i detaljnu poddelatnost. Uz detaljnu pretragu, naše izdanje Vam omogucuje i štampanje faktura, cirkularnih pisama, ponuda i drugih formi poslovnog kontakta sa privrednim subjektima.

Uz konstantno neophodno ažuriranje podataka usled promena iz prethodne godine, INFOSISTEM u 2021. godini Vam predstavlja svoja dva nova izdanja:
POSLOVNI IMENIK 2021 i REGISTAR WEB DOMENA 2021.