• poslovni imenik 2021

  POSLOVNI IMENIK 2021 - SRBIJA, CRNA GORA, REPUBLIKA SRPSKA I FEDERACIJA BiH

  sadrži pravna lica i preduzetnike iz ove četiri oblasti.

  više
   
   
 • registar web domena Srbije

  REGISTAR WEB DOMENA 2021

  prilog: POSLOVNA E-MAIL BAZA SRBIJE i REGIONA

  Novo dopunjeno izdanje koje obuhvata firme i preduzetnike sa registrovanom web adresom i e-mailom sa područja Srbije i regiona.

  više
   
   

REGISTAR WEB DOMENA 2021 – SRBIJA, CRNA GORA, REPUBLIKA SRPSKA I FEDERACIJA BIH

prilog: POSLOVNA E-MAIL BAZA SRBIJE I REGIONA


Novo dopunjeno izdanje koje obuhvata firme i preduzetnike sa registrovanom web adresom i e-mailom sa područja Srbije, Crne Gore, Republike Srpske i Federacije BiH. Izdanje je klasifikovano po delatnostima uz detaljne informacije o svakoj firmi.

 

Uz informaciju vezanu za web ili poslovni e-mail, o svakom pravnom subjektu ili preduzetniku sadržani su i sledeci podaci: adresa, telefoni, fax, PIB, delatnost, striktnu poddelatnost.

Bazu možete pretraživati po raznim opcijama - po nazivu, delatnosti, gradu, itd. Veliki broj firmi nema web, ali ima e-mail tako da Vam ovo izdanje pruža informacije i o tim firmama. Novost u odnosu na prethodna izdanja je što baza uz detaljne podatke o firmi sadrži i podatak o kontakt osobi.

 

Baza sadrži aplikaciju za odabir i filter mailova koje ste selektirali. Filtriranje možete vršiti po delatnostima, tako da Vašu ponudu ili informaciju možete poslati samo delatnostima koje ste izabrali.


Naravno, pored toga što možete slati mailove selektivno, možete da šaljete informacije i bez prethodno utvrđenog pravila.

prikaz firmi  |  prikaz izbora


Naručivanjem REGISTRA WEB DOMENA 2021 dobijate i poslovnu e-mail bazu sa 300 000 mailova pravnih lica i preduzetnika Srbije i regiona (Republike Srpske, Federacije BiH, Crne Gore, Hrvatske, Slovenije i Makedonije).

4200,00 din.(u cenu su ukljuceni PDV i postarina)

Za uplate iz inostranstva cena je 35 EUR.


NARUČUJEM