• poslovni imenik 2021

  POSLOVNI IMENIK 2021 - SRBIJA, CRNA GORA, REPUBLIKA SRPSKA I FEDERACIJA BiH

  sadrži pravna lica i preduzetnike iz ove četiri oblasti.

  više
   
   
 • registar web domena Srbije

  REGISTAR WEB DOMENA 2021

  prilog: POSLOVNA E-MAIL BAZA SRBIJE I REGIONA

  Novo dopunjeno izdanje koje obuhvata firme i preduzetnike sa registrovanom web adresom i e-mailom sa područja Srbije i regiona.

  više
   
   

POSLOVNI IMENIK 2021 - SRBIJA, CRNA GORA,
REPUBLIKA SRPSKA I FEDERACIJA BiH

prilog: POSLOVNA E-MAIL BAZA SRBIJE I REGIONA


Novo dopunjeno izdanje regionalnog imenika sa kompletnim podacima privrednih subjekata iz ove četiri oblasti. Jedinstveno izdanje poslovnog informatora koje Vam pruža mnogo informacija o privredi regije.

 

Svaka firma je predstavljena sa svim bitnim poslovnim podacima - adresa, telefoni, fax, pib, web (ukoliko ima), e-mail, delatnost, striktna poddelatnost.


Imenik je podeljen po delatnostima što omogućava olakšanu pretragu za traženim informacijama. Baza sadrži aplikaciju za odabir i filter mailova koje želite da selektirate. Filtriranje možete vršiti po delatnostima, tako da Vašu ponudu ili poslovnu informaciju možete poslati samo delatnostima koje ste izabrali.Novost u odnosu na prethodna izdanja je što baza uz detaljne podatke o firmi sadrži i podatak o kontakt osobi.
Naručivanjem POSLOVNOG IMENIKA 2021 dobijate i poslovnu e-mail bazu sa 300 000 mailova pravnih lica i preduzetnika Srbije i regiona (Republike Srpske, Federacije BiH, Crne Gore, Hrvatske, Slovenije i Makedonije).

Isporuka imenika počinje 26. 04. 2021. godine.

prikaz firmi  |  prikaz izbora

 

4500,00 din.(u cenu su uključeni PDV i poštarina)

Za uplate iz inostranstva cena je 40 EUR.


NARUČUJEM